Анджелина Джоли с нови разкрития за развода с Брад Пит (+ Как възпитава децата си?)

Анджелина Джоли проговори за развода с Брад Пит и осиновените си деца сн. YouTube
0

Анджелина Джоли учи децата си да не губят връзка с корените си

Анджелина Джоли говори за причините за раздялата с Брад Пит в ново интервю за британския „Vogue“. Актьорите започват да се срещат през 2005-та година, след като работят заедно във филма „Господин и госпожа Смит“. През 2014-та година най-накрая сключиха брак, но две години по-късно се разделиха.

Все пак двамата бяха една от най-известните холивудски двойки, които мнозина наричаха Бранджелина. Те имат и шест деца – 18-годишният Мадокс, 16-годишният Пакс, 15-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан. Редакторът на „Vogue“ попита Анджелина как успява да поддържа здравословна домашна среда, след като се раздели с Пит.

„Разбих се за благополучието на семейството си. Това беше правилното решение. Все още продължавам да се концентрирам върху тяхното психологическо изцеление. Някои се възползваха от моето мълчание и децата продължават да виждат лъжа за себе си в медиите, но аз им напомням, че само те знаят истината и че имат собствени глави на раменете си. Всъщност това са шест много смели, много силни млади хора“, коментира актрисата.

Осиновяване

45-годишната актриса и режисьор коментира пред изданието и въпроса за осиновяването на децата, както и как ги възпитава да уважават корените си.

„Всеки от тях намери семейство по свой начин. Важно е да говорим открито за всичко това. „Осиновяването“ и „сиропиталището“ са положителни думи в нашето семейство. Не мога да говоря за бременността с моите осиновени деца, но им разказвам много подробно и с любов за пътуването, което направих, за да ги намеря“, казва актрисата. Мадокс е осиновен от Камбоджа, Пакс от Виетнам, а Захара от Етиопия.

„Когато децата ви са от друга раса, когато са родени в друга страна, те са изпълнени с наследството на своите предци. И никога не трябва да губят връзка с корените си. Те трябва да почитат своята идентичност и да научат нещо ново от тях. Те не влизат във вашия свят – вие влизате в друг свят“, обяснява Джоли.

Анджелина Джоли проговори за развода с Брад Пит и осиновените си деца сн. YouTube
Анджелина Джоли проговори за развода с Брад Пит и осиновените си деца сн. YouTube

Раздялата на Джоли и Пит беше трудна, но сега, след няколко години, те все пак успяха да установят дипломатически отношения. През повечето време децата живеят с майка си, но Анджелина по никакъв начин не пречи на общуването с баща им. Те също често се събират Брад Пит, за да отбележат заедно важни семейни събития, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.