Взрив: Джокович и жена му заразени с Ковид-19! (още подробности)

Взрив: Джокович и жена му заразени с Ковид-19! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Джокович и жена му също заразени с Ковид-19!

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович и съпругата му Йелена също са заразени с коронавирус. Пробите на двете им деца – Стефан и Тара са негативни, съобщава сръбското издание „Курир“.

Джокович

Джокович и жена му Йелена с положителни проби за Ковид-19

Новак Джокович се чувства добре, няма никакви симптоми и сега го чака 14-дневна самоизолация.

Цялото семейство Джокович се подложи на тест в Белград при прибирането си от хърватския град Задар, след обявените положителни проби на Григор Димитров, треньора му Крис Гро, хърватина Борна Чорич и един от треньорите на Ноле – Марко Паники.

Заразен е и друг сръбски тенисист Виктор Троицки и бременната му съпруга. „Моят и резултатът на Йелена са позитивни. На децата са негативни“, потвърди Джокович.

„Всичко това, което направихме в последня месец, беше с чисто сърце и искрени намерения. Турнирът имаше хуманитарен характер.

Турнирът бе организиран в момент, в окйто вирусът бе отслабил разпространението си и вярвахме, че има условия за провеждането му.

Много съжалявам за всеки един случай на зараден. Следвам препоръките на лекарите и се надявам, че няма да има повече заразени. Ще повторя теста след няколко дни“, се казва в изявлението на Новак Джокович.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар