Изненада: Ето за коя е щял да се ожени Дони преди Нети! (СНИМКА)

Изненада: Ето за коя е щял да се ожени Дони преди Нети! (СНИМКА)
5 (100%) 1 vote

Дони щял да се ожени за своя колежка, но не Нети!

Вместо за Нети, певецът Дони щял да се ожени за друга негова колежка – Весела Казакова. Майката на прочутия музикант – елитна химичка с твърд характер, напълно одобрявала актрисата.

Дони

Дони е бил на косъм от сватба с Весела

Дамата харесвала непринудеността на момичето и чувството му за хумор. „Веднъж дори ми даде благословия да се разшетам из кухнята й. Дони не знаеше къде се намират нито чашите, нито чиниите, нито другите прибори, а гостите всеки момент ще звъннат. Останах поласкана от доверието и се справих със задачата“, спомня си Весела.

Историята им започва през 1997 година. Запознават се в НАТФИЗ, където Дони, Момчил, Стефан Вълдобрев, Нона Йотова и момчетата от БТР се развихрят в шоу за Коледа. Сред купонджиите е и Весела Казакова. В началото помежду им не се случва нищо особено, само по някое друго питие и сладки приказки.

Весела обаче търпелива изчаква Военният театър да обяви представление номер 50 на суперхита „Мръсни думи“ и отива да гледа. На партито след финалните овацииправи комплимент на Дони: „Ама ти си много добър на сцената! Няма проблем, че не си завършил Академията!“.

„Идваше ми да й кажа: „Много си мила, но дали и другите са убедени в актьорския ми талант? Само че не исках да охлаждам ентусиазма й“, спомня си Дони.

След месец тя вече гледа всяко представление с негово участие. Тогава Весела не му дава зор да се женят, въпреки, че семействата им започват да правят намеци по темата.

Чаровницата Весела Казакова

С Дони никога не са се ревнували. Тя не се дразни дори когато той се заглежда по жени с дълги коси, чиято визия няма общо с нейното момчешко излъчване. Казакова обаче много иска да си пратнират на една сцена.

Двамата са съмишленици по много от параграфите на битието. Поне три вечери в седмицата гледат епизоди от Алф – любимия сериал на Дони, пише столичен вестник.

И точно когато всички очакват да й направи предложение, двамата се разделят. А година по-късно Нети го пита пред публика, от сцената на Народния театър „Ще се ожениш ли за мен?“. И той не отказва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар