Вижте как Тити Папазов гази закона! (още подробности)

Вижте как Тити Папазов гази закона! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Тити Папазов гази закона!

Тити Папазов се зае да оправя футболния „Левски“ и забрави за правилника за движение по пътищата. Преди два дни видеорегистратор го излови да лети на червено с джипката си на оживено столично кръстовище.

Тити Папазов

Тити Папазов гази закона

Видеото е публикувано във Фейсбук профила на Владислав Филипов. На него се вижда мощен автомобил, който минава на червено.

По-рано миналата година, още преди на плещите му да легнат финансовите тегоби на синия клуб, Тити пак е в грубо нарушеи и нагло поведение.

Тогава се появи и видео заснето на 21 октомври 2019 от велосипедист. Колата със същия регистрационен номер е спряла на велоалея.

При учтива забележка от страна на автора на видеото – шофьорът се обръща с репликата – „Бягай, бягай, не се обаждай“. Няма как да объркате водача, той е Константин Папазов.

Двете нарушения на един и същ автомобил, който минава на червено, а впоследствие колата със същия регистрационен номер е спряла на велоалея са събрани в един клип. Логично под клипа всички се питат защо Тити не е санкциониран.

Някои призовават книжката му да бъде отнета. Други го обвиняват, че се е самозабравил след придобиването на 35% от акциите на „Левски“.

На лице са и коментатори, които разказва и за други тежки нарушения на Папазов в миналото. За два дни клипчето е прегледано 213 хиляди пъти, има над 200 коментара и е споделено 3 300 пъти.

Източник: Lifeonline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар