Глория не уважи дипломирането на дъщеря си, не понася гаджето й!

Глория не уважи дипломирането на дъщеря си, не понася гаджето й!
5 (100%) 1 vote

Глория не уважи дипломирането на дъщеря си, не понася гаджето й!

Младата певица Симона Загорова се похвали с отличен успех на дипломирането си от Нов български университет. Тя взе дипломата в компанията на новия си приятел, облечена в тога, както повелява традицията.

Глория

Глория не отиде на дипломирането на Симона

Майка й Глория не се показа на тържеството, като по този начин индиректно потвърди слуховете, че не одобрява кандидат-зет си. Двамата пазят дистанция помежду си, а примата на попфолка никога не харесва снимки на дъщеря си, когато тя е в компанията на младежа.

Тя обаче се изфука с отличния успех на щерка си в инстаграм. Симона завърши специалност “Музикално и танцово изкуство” с професионална квалификация “Музикален изпълнител ( поп и джаз пеене).

Бакалавърската си степен е взела с 5,69, а магистърската – 5,90. „Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение! И по- специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене д-р Нели Маринкова! Обичам те безкрайно!“, написа Загорова в социалните мрежи.

Във Фейсбук я поздрави и баща й – Илия Загоров. „Нямам какво да кажа, само че те обичам откакто се роди и винаги съм знаел че ще бъдеш топ! Обичам те!“, не скри радостта си той.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар