Чарлийз Терон проговори за сина си: Той е момиче! (Вижте откровенията й – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата обясни защо Джакъсн носи рокли

Чарлийз Терон осинови бебето Джаксън преди 8 години. Като го показа веднага на обществеността.

След него известната актриса стана майка на момиченцето Огъст. В последствие и двете й деца носеха рокли. Затова започнаха да се носят най-различни слухове и да се разказват истории.

Чарлийз обаче реши да сложи край на клюките и проговори, за да изясни за какво става въпрос. „Дажксън е момиче като сестра си Огъст, каза тя. „Мислех, че е момче, но когато стана на 3 години, ме погледна в очите и каза: „Не съм момче” Сега имам две момичета, които искам да постигнат всичко, което си мечтаят в живота. Не съм тази, която ще реши пола и затова го оставям на тях. Считам, че като родител е мое задължение да им осигуря всички условия да бъдат това, което искат” – споделя Чарлийз.

Актрисата с двете си деца отива на вечеря в японски ресторант
Снимки: Профимедия

Тези дни звездната майка бе забелязана да води децата си на вечеря в японски ресторант. 8-годишният Джаксън този път се отказа от дрехите на принцесите на Дисни, с които бе виждан често. Той бе облеен в ярко червена рокля и яке, което прилича на това на майка му. Изглежда копира стила на мама, а не на Елза от Frozen.

Момченцето обаче се намръщи когато видя, че папараците ги снимат. Той мрази уличните фотографи и се опитва да се скрие от тях, предават от slobodenpecat.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар