Ники Илиев и Саня Борисова най-сетне се разведоха

Гласувайте за статията
Двамата се разделиха преди 2 години, но чак сега сложиха официален край на брака си

След многобройните опити да закърпят отношенията си, Саня Борисова и Ники Илиев вече са официално разведени. Това изненадващо разкри самата актриса – пише в. „Уикенд“.

„Разделихме се окончателно. Разведени сме от няколко дни. Това бе голямо изпитание за мен, защото се разделихме преди 2 години“ – сподели блондинката. И допълни, че с бившия са запазили много добри отношения въпреки трудните моменти от миналото.
Саня Борисова дълго време таяла надежда, че Ники ще размисли и ще се върне при нея. Тя не искала бракът да се разтрогва и настоявала да си дадат още един шанс. Илиев обаче бил категоричен, че не желае да продължи житейския си път с нея и така от няколко дни разводът им е вече факт.

„Надявах се, че нещата могат да се променят, и затова си дадохме време. В крайна сметка се убедихме и двамата, че това няма как да се случи. В момента сме по-близки от всякога. Казахме си открито толкова много неща и се почувствахме толкова близки! Определено ще се подкрепяме в бъдеще. Ники остава един от най-близките ми хора. Сега сме още по-свързани отпреди“ – откровена е Саня Борисова.
След раздялата си Ники Илиев Саня Борисова е решила да се откаже от актьорството и да стане моден дизайнер.

Саня и Ники официално сложиха край на брака си

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар