Извънредни новини за състоянието на Григор Димитров!

Гласувайте за статията

Последни новини за състоянието на Григор Димитров!

Топ тенисистът ни Григор Димитров си е у дома и вече няма температура. Състоянието му се подобрява след като преди броени дни той даде положителна проба за Ковид-19. На Гришо е направен и скенер, показващ, че белите му дробове са чисти.

Това съобщи пред Би Ти Ви мениджърът на Димитров Георги Стоименов. Той самият не е заразен като е дал отрицателна проба за коронавирус. Тествало се е и цялбото му семейство. „Всички около Григор са с негативни резултати от тестовете“, успокои Стоименов.

Той обаче разкри, че Григор Димитров е притеснен от новината за коронавируса и това е съвсем нормално като се има предвид данните за тежко протичане на болестта. Гришо е прекарал цели 3 месеца в пълна изолация и то до последния момент преди самолета за Белград.

„Коронавирусът почерни тези три месеца. Не казвам, че всичко отива на вятъра, но това е двуседмичен период, в който той няма да тренира. Това ще наруши ритъма му“, каза мениджърът на Гришо. Но добави, че Григор и останалите са здрави момчета, така че се надява бързо да се възстанови.

Припомняме, че треньорът на първата ни ракета Крис Гро също даде положителна проба за вируса. Наставникът му е останал в Хърватия след турнира в Задар, докато Димитров се прибра в Монте Карло.

Заразен с Ковид-19 е и физиотерапевтът на Димитров – Алгис Христов. Родителите на Гришо обаче са добре, увери Стоименов.

Източник: tenniskafe.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар