Изтекоха скандални разкрития за смъртта на принцеса Даяна

Изтекоха скандални разкрития за смъртта на принцеса Даяна
5 (100%) 1 vote

Със сигурност тези разкрития ще накарат косите ви да настръхнат

Скандални разкрития за смъртта на принцеса Даяна видяха бял свят.

Хакерската група „Anonymous“ се завърна след три години бездействие, съобщава АВС news. Няколко шокиращи подробности около смъртта на принцеса Даяна са публикувани в акаунта в групата в Twitter, което със сигурност ще ви изненада.

принцеса Даяна

Със сигурност тези разкрития ще накарат косите ви да настръхнат

Анонимният туит подсказва, че смъртта на принцеса Даяна е била конспирация на кралското семейство, към което принцесата принадлежала.
Хакерската група твърди, че кралското семейство трябвало да скрие тайните си. За да постигнат това, разбира се, планирали да ликвидират принцеса Даяна…

През 1996 г. принцесата се развежда с принц Чарлз. Преди да скъса връзките си с кралското семейство, принцеса Даяна забеляза някои доказателства за трафик на хора в кралското семейство.
Според „Anonymous“, принцесата на народа записала свидетелства на жертви, за които се твърди, че са били изнасилени в Кралския двор.

Не само това, Даяна също работела, за да получи възможно най-много показания от жертвите. Целта й била да събере достатъчно доказателства за престъпленията. Но преди да го направи, тя загина в автомобилна катастрофа.

От „Anonymous“ разкриват, че не става въпрос за инцидент, а за убийство на принцеса Даяна, която последователите й официално наричаха „Розата на Англия“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар