Андреа изкара на показ страшното лице на Кубрат Пулев

Гласувайте за статията

Фолк дивата е категорична, че няма да му се размине

Фолк дивата Андреа, е твърдо решена да изкара на показ страшното лице на Кубрат Пулев, което е била принудена да трае дълго време.

Андреа вече е подала жалба за домашно насилие срещу бившия си любим – Кубрат Пулев. Фолк певицата си е извадила медицинско и е подала молба в Районното заради физически и психически тормоз от страна на боксьора, твърдят „Уикенд“.

Андреа

Фолк дивата е категорична, че няма да му се размине

Изпълнителката, която се отлъчи от „Пайнер”, преди дни публикува снимка, на която е в болница с маска и на количка. Блондинката чака пред кабинет в „Пирогов“. Тя седи точно пред „Приемна за жертви на домашно насилие“ в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

Ръката на певицата държи моделът Моника Валериева, давайки й кураж в ситуацията.
Близки до Андреа издадоха, че тя е твърдо решена да разобличи Кобрата освен за изневерите и за побоищата от него, които е отнасяла в продължение на години.

Според запознати, боксьорът често си позволявал да удря по някой и друг шамар на любимата си, а тя приемала с примирение тупаниците. След като разбрала за изневерите му обаче решила, че няма да си мълчи за любовниците и шамарите.

Тя е категорична, че няма да му се размине

Малко след раздялата си с Кубрат Пулев и разтърсващите разкрития, които направи за него, фолк звездата публикува в социалната мрежа снимка с насинена уста.
„Извинявай, че изкарах истината“, написа Андреа. Минути по-късно обаче, тя изтри тревожния кадър.

Ден преди да покаже следите от побой, певицата се оплака, че е заплашвана от жена, считана за тайна любовница на боксьора. По думите на Андреа, тя е била предупреждавана да си мълчи относно имотните сделки на двамата.

Няколко дни по-късно пък блондинката показа фотос, на който е с белези по ръцете и лепенка точно на вените на китката.
На зачестилите слухове и многобройните въпроси от страна на почитателите й, че е опитала да сложи край на живота си след болезнената раздяла с Кобрата, певицата отговори:
„Абсолютно не! Аз съм вярващ човек и вярвам, че това е най-големият грях в живота!“.

Блондинката шокиращо разкри, че Кобрата й е изневерявал многократно, докато я молел да му роди дете. Тя тепърва обещава смайващи разкрития за двойствения живот на шампиона. Андреа се е заканила да съсипе живота на Кубрат и да го осъди.
„Размина му се от Джени Суши, но от мен няма да му се размине”, заявила пред близки приятели амбицираната за отмъщение чалгаджийка, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар