Мария Силвестър разкри неподозирана истина!

Мария Силвестър се хвали, че с напредването на възрастта все по-често е обект на мъжко внимание. Даже се случва да й отправят предложения. [caption id="attachment_632543" align="aligncenter" width="174"]Мария Силвестър Мария Силвестър продължава да смайва с младото си гадже[/caption]

„Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел , но тогава не съм получавала такива оферти. Мина се време, станах на 40 и ето, случи се!”, признава водещата. И допълва, че гледа с насмешка на такива мъже, които предлагат пари в замяна на секс услуги.

Синеоката хубавица напоследък полага много грижи за външния си вид и изглежда по-добре от всякога. Миналата година тя качи доста килограми заради инсулинова резистентност. Но със стриктен режим без въглехидрати и с усилени тренировки успя да си върне манекенските мерки. Тя съветва всички, които се борят с наднормено тегло, да се консултират със специалист и да си направят изследвания. За заболяването на Мария се знае, че води до задържане на течности и до затлъстяване. То е част от т. нар. метаболитен синдром и е предпоставка за диабет. За късмет, водещата се изследвала навреме и започнала строга диета по съвет на лекарката си. Мария разбрала кои храни трябва да избягва и върху кои да набляга, за да се нормализира теглото си и да бъде отново слаба и енергична. По последните снимки на Силвестър личи, че режимът й е ефективен. Тя е свалила натрупаните килограми, в лице също се е освежила. Дългокраката брюнетка не крие, че често посещава популярна клиника по естетична дерматология, където опъва бръчки на аванта. В замяна Мария рекламира предлаганите там процедури. В резултат на интеренциите водещата изглежда подмладена, а интересът на мъжете към нея се засилил. Тя обаче е обвързана и затова не поддава на ухажванията. Актуалното й гадже е с цели 17 години по-младо от нея - разликата във възрастта им е смущаваща за някои, но пък водещата на „Бригада Нов дом” не се притеснява от този факт. Мария хич не се тревожи, че приятелят й е роден през 1994 г. и може да мине за нейн син, твърдят хора от обкръжението й. В началото тя искала само да забавлява, тъй като има един развод зад гърба си, но постепенно връзката й с младока Михаил Пенев станала сериозна. „Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще между нас само времето ще покаже”, споделила Силвестър пред свои близки. Не е ясно с какво точно се занимава Пенев, но според запознати се радва на заможни родители, които се грижат за финансовия му комфорт. В миналото имал вземане-даване с полицията заради шофиране без книжка и употреба на алкохол, но уж се отказал от вредните навици заради Мария. Живял е известно време в Лондон, но не му потръгнало там и се прибрал с подвита опашка в България. Водещата и гаджето й са заедно от година. Запознали ги общи приятели и младокът направил първата крачка. Представил се за нейн голям почитател и я поканил на среща. В началото Силвестър била резервирана заради голямата възрастова разлика, но после склонила и така започнала връзката й с Михаил. Той се разбирал много добре с 13-годишния й син Давид и с това окончателно спечелил симпатиите на Мария. Двойката прекарва свободното си време, пътувайки до близки и далечни дестинации. Покрай коледните празници бяха в Париж на романтичната почивка, после в Тайланд, а наскоро посетиха и родното Черноморие. Говори се, че напоследък Мария се грижи толкова за външния си вид точно заради приятеля си Михаил. Тя искала да го впечатли с визия и да му докаже, че по нищо не отстъпва на връстничките му, пише вестник Уикенд.