Дясната ръка на Мира Добрева се намърда на удобна позиция!

Отборът на ЦСКА 1948, който претендира да бъде наследник на фалиралия армейски клуб, скандално назначи върл левскар за пресаташе. Новият пресдиректор е журналистът Деян Спасов. Който последно се изявяваше като водещ в БНТ под крилото на Мира Добрева. [caption id="attachment_632534" align="aligncenter" width="300"]Мира Добрева Дясната ръка на Мира Добрева се намърда на супер пост[/caption]

Назначението му бе прието с голямо възмущение от доста привърженици на червените, след като в интернет изтекоха негови снимки с екип и шал на „Левски”.

Оказва се, че Спасов е редовен посетител на мачове на сините, но въпреки това приел да работи в ЦСКА 1948, навярно заради сочната заплата. „Да сте чули цесекар да работи в „Левски”? Жив и здрав да е, ама няма работа при нас. По-добре да си ходи отсега”, негодуват от агитката. Твърди се обаче, че напереният младеж нямал намерение да се отказва от начинанието си. Независимо от гнева на повечето запалянковци, пише "Уикенд". Деян Спасов наскоро слезе от екран в БНТ, където за кратко бе водещ на предаването на Мира Добрева „Отблизо”. Преди това работил и в Би Ти Ви, както и в интернет сайтове и проекти. Самата Мира Добрева изрази недоволството си, че е научила в последния момент за напускането му и е била огорчена от него. Заради назначението му в ЦСКА 1948 най-много ругатни отнесе директорът Добрин Гьонов, който се явява лицето на отбора във футболната общественост. Мнозина дори го призоваха да хвърли оставка заради позорната история.