Кейт Мидълтън изненада всички с уникални семейни снимки по случай рождения ден на Уилям (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън трогна всички със семейни снимки за рождения ден на Уилям

Кейт Мидълтън трогна всички със специални семейни снимки за рождения ден на съпруга си. Принц Уилям навърши 38 години, като рожденият му ден тази година съвпадна с Деня на бащата, отбелязван в англосаксонския свят, и с първия ден на лято 2020.

По повод двойния празник съпругата му Кейт Мидълън, която се изявява доста успешно като любител фотограф, разпространи няколко семейни портрета на Уилям. На тях е с трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Втори по линия на наследяване на короната след баща си принц Чарлз, Уилям има повод да се чувства щастлив. След проблемно детство с баща работохолик и майка, която загива, когато принцът е на 15 години, днес Уилям се радва на три прекрасни деца и перфектна съпруга, която освен с безупречно поведение на кралска особа, печели сърцата на всички и със заснетите от нея семейни портрети.

Денят на бащата

По случай Деня на бащата тя разпространи и още един кадър, заснет от нея. На него принц Уилям е с баща си принц Чарлз, като снимката е от миналата година.

Кейт Мидълтън зарадва всички с уникални семейни снимки по случай рождения ден на Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън зарадва всички с уникални семейни снимки по случай рождения ден на Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

И принц Чарлз отбеляза Деня на бащата като публикува снимка от семейния архив. На нея той е с двамата си синове Уилям и Хари по време на поло мач през 2004-та година, предават от eva.bg.

 

View this post on Instagram

 

Thank you everyone for your very kind wishes on The Duke of Cambridge’s birthday today! 🎂 🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар