Гергана от „Хелс Китчън“ открехна завесата около личния си живот (Вижте какво разкри)

Гергана от "Хелс Китчън" дори не знае, че са я записали за участие в предаването сн. nova.bg
0

Гергана от „Хелс Китчън“ дори не подозира, че са я записали за участие в предаването

Гергана от „Хелс Китчън“ дори не подозира, че са я записали за участие в предаването. Днес тя гостува в „На кафе“, където разказа за любовта, приятелството и всички страхотни емоции, които е изпитала в кулинарния формат.

„Попаднах в „Хелс Китчън“ по много необичаен начин. Един ден както си бях на работа и обядвах с колегите си, телефонът иззвъня. Беше непознат номер, обаждаха ми се от NOVA. Помислих, че е станала някаква грешка. Гласът в слушалката обаче ми каза, че се обаждат, за да потвърдят моята кандидатура за предаването. Отговорих, че е станала грешка, но човекът продиктува данните ми.

Реших, че някой ми е скроил страшен номер и че има скрита камера. Моите колеги все ми се заканваха, че ще ме запишат да участвам. Проведох страшно разследване, но всички до един отричаха. В един момент се сетих да пиша на леля ми, която може би беше последният човек, когото не бях попитала. Оказа се, че е била тя. Отидох на кастинга, харесаха ме, одобриха ме. Така започна всичко“, спомня си Гери.

Тя не крие, че първоначално се е сърдила на леля си за това, което е направила. „Като цяло много харесвам кулинарни предавания, защото обичам да готвя. Изгледах целия първи сезон на „Хелс Китчън“, а вторият – отчасти. Никога не съм си представяла, че ще вляза в такъв формат и ще изпитам тези усещания. Отначало се сърдех на леля си, но после осъзнах, че няма къде другаде да изпитам такива емоции и да ми останат такива спомени.

Запознах се с много хубави хора, намерих приятели. Разбира се, в „Хелс Китчън“ имаше и трудни моменти. Много ми липсваше моето куче. Семейството ми не ми липсваше толкова много, защото знаех, че искат да съм вътре и ме гледат“, споделя тя.

Гери споделя също, че много се е изнервяла, когато някое от ястията, които е приготвяла, не са се получавали. „Когато не ми се получаваха ястията, доста се изнервях. Аз искам винаги да съм най-добрата. Подобни недоразумения, като например нещо да не е сготвено както трябва, особено когато аз съм водила кухнята, много ме ядосва“, признава Гергана.

За любовта

В „Кухнята на Ада“ тя срещна и любовта в лицето на Михаил, както и много приятели, в които поддържа връзка дори и след края на кулинарния формат. „Любовта дойде неочаквано за мен. В крайна сметка не знаеш кога и какво ще ти се случи в този живот. Връзката ни с Михаил продължава.

Гергана от "Хелс Китчън" дори не знае, че са я записали за участие в предаването сн. nova.bg
Гергана от „Хелс Китчън“ дори не знае, че са я записали за участие в предаването сн. nova.bg

С Михаела и Калъпчийски също сме в прекрасни отношения. Моята стратегия беше да остана колкото е възможно по-дълго време в състезанието. Не се сърдя на Михаела, защото ме посочи за най-слабия готвач в червената кухня. Бяхме останали малко готвачи и вероятно е имала причина да го направи. Тъкмо се върнах от Поморие, бях при нея през последната седмица. Беше страхотно, тя и семейството й отвориха новия си ресторант, който е страхотно място. А те са много мили и сърдечни хора“, признава още Гергана, предават от nova.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.