Гeн. Венцислав Мутaфчийcки скандализира мрежата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Шефът на ВМА разпуска на спокойствие

Шефът на ВМА, който оглави и Националния оперативен щаб – ген. Венцислав Мутафчийски, скандализира мрежата.

Тези дни стана ясно, че той се е отдал на почивка. След няколкомесечната битка с епидемията, в която ген. Венцислав Мутафчийски бе на първа линия, сега има нужда от възстановяване на силите.

ген. Венцислав Мутафчийски

Хотелът, в който отдъхва Мутафчийски

И той като своя колега – главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, е избрал да отдъхва в Гърция. Ако трябва да сме по-точни, ген. Венцислав Мутафчийски разпуска на първа линия на Халкидики.

Ген. Венцислав Мутафчийски се е настанил в хотел „Bluе Саrpеt Luxury Suitеs“, който се намира нa 90 км oт Coлун – мeжду Пeфкoхoри и Хaниoти.
Тaкa oт първa линия в биткaтa c eпидeмиятa гeнeрaлът ce oзoвa нa първa линия пoд чaдърa. Мутaфчийcки ce нacлaждaвa нa прикaзнa мoрcкa глeдкa. Плaжът пък е caмo нa 2 минути пeшa oт хoтeлa, пише fakti.bg.

Междувременно по-рано днес министър-председателят Бойко Борисов свика спешно щаба заради новата вълна от COVID-19.
В срещата участваха министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, членовете на Националния оперативен щаб Ангел Кунчев и Тодор Кантарджиев, директорът на Столичната регионална здравна инспекция Данчо Пенчев, изпълнителният директор на Александровска болница Костадин Ангелов и изпълнителният директор на Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” – Иван Костов.

В рамките на разговора бяха обсъдени данните относно разпространението на коронавируса. На премиера Борисов беше докладвано, че обстановката се следи изключително внимателно. В този контекст започва масов контрол за изпълнението на противоепидемичните мерки.

Борисов за пореден път изтъкна, че опасността от COVID-19 не е отминала и че за борбата срещу коронавируса от най-голямо значение и към момента продължава да бъде спазването на физическа дистанция, дисциплина и стриктна дезинфекция, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар