Ева Веселинова разказа играта на Гала

Гласувайте за статията

Блондинката от Плевен очевидно се чувства застрашена

Колкото и невероятно да ви звучи, панелистката Ева Веселинова успя да разкаже играта на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала. При това го направи, без да й мигне окото.

От кухнята на предаването издават, че напрежението, което витае във въздуха, може да се реже с нож.
Това се случва броени дни преди лятната ваканция на екипа.

Гала

Блондинката от Плевен очевидно се чувства застрашена

Само седмица, преди да разпусне хората си, Гала се надява никога повече да не се види с една от колежките си. Това носят последните слухове по адрес на бившата репортерка в „Господари на ефира“ Ева Веселинова.

В Нова телевизия отдавна се клюкарства, че Гала недолюбва Ева Веселинова. В последните дни обаче тя трудно прикрива антипатията си дори в ефир.

Във вторник напрежението помежду им изби в спор дали за Ева Веселинова е важно чуждото мнение. По-младата блондинка обяви, че пет пари не дава какво мислят другите за нея. Гала, подкрепяна от най-големия си фен Юлиан Константинов пък се наостри срещу нея, че лъже.

Очевидната антипатия, насочена срещу Ева, не остана скрита за зрителите. Те отдавна са забелязали, че Гала и Ева приличат на два остри камъка, които трудно мелят брашно заедно. Но този път неприязънта на основната водеща към по-младата колежка изби с пълна сила.

Според клюката, след ефир Гала е била като буреносен облак. Ева пък на свой ред не обелила и дума, подминавайки Гала като част от мебелировката. Пред по-близките си колеги, тя се разкрещяла, че не иска Веселинова в екипа си наесен.

Гала изключително много се дразнела от амбициите на своята колежка, а още повече – от самочувствието ѝ, което в никакъв случай не е без покритие. От всички, които са били спрягани през годините като евентуални наследници на блондинката от Плевен, Веселинова има най-големи шансове да я засенчи.
Звездата на Нова тв отдавна се опитвала да изрита от ефира си Ева. Рейтингът й обаче бил достатъчно висок, за да ѝ гарантира място на екран, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар