Бояна Шарлопова показа голямата си дъщеря (Снимки)

Бояна Шарлопова показа голямата си дъщеря (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Голямата дъщеря на Бояна Шарлопова тази година е абитуриентка

Вдовицата на Стефан Шарлопов има повод да празнува тази година. Голямата й дъщеря завърши с отличие средното си образование . Красивата Бояна, която носи името на майка си, посрещна бала си като истинска принцеса.

Съпругата на покойния Стефан Шарлопов, която в последните две години направи и невъзможното, за да не рухне психически в името на децата си, нямаше как да скрие щастието си в този момент.

Развълнуваната Бояна сподели щастието си в социалната мрежа.

„Моето най-голямо момиче! Бобка…. на добър път! Бъди щастлива и сътвори живота си по най- добрия начин за себе си! Обичам те!“, написа вдовицата на Стафан Шарлоопов и показа щерка си.

Последователите й в мрежата побързаха да я поздравят за завършването на щерка й.

Бояна Шарлопова не крие, че очаква с трепет момента, в който дъщеря й ще избере своето ново поприще, пише show.blitz.bg.

Очарователната блондинка се запознава случайно с покойния си съпруг Стефан Шарлопов. Въпреки огромната разлика в годините, чувствата им пламват от пръв поглед.

Двамата имат общо 4 деца – Бояна и Стефани и близнаците Илия и Георги, които се раждат по-късно. Ева Шарлопова е най-голямата дъщеря на бизнесмена. Тя е плод на любовта му с неговата бивша съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар