Сериозни проблеми застигнаха Сашо Кадиев

Сериозни проблеми застигнаха Сашо Кадиев
4 (80%) 5 votes

Зрителите на Би Ти Ви се навдигнаха на бунт

Едва ли Сашо Кадиев е предполагал, че ще бъде застигнат от толкова сериозни проблеми.

Оказва се, че една от най-големите медии у нас – Би Ти Ви, е залята от вълна от недоволство. Причина за това е именно Сашо Кадиев, както и стилистите на предаването „Преди обед“, на което е водещ.

Сашо Кадиев

Зрителите на Би Ти Ви се навдигнаха на бунт

Зрителки на предаването нахокаха дипломирания актьор. Това се случи, след като в петъчната сутрин той води предаването по къси панталони. Космясалите му крайници пък бяха обсъждани надълго и нашироко в студиото. Всичко това се случи в часови пояс, в който редовата домакиня хвърля поглед към екрана, докато си сърба от кафето у дома.

Визията на Сашо Кадиев е извън всякакви правила за стил и етикеция, касаещи телевизионните среди. Докато за дамите е прието появата им в ефир в по-къси рокли, то за мъжете е абсолютно недопустимо да застават пред камера в къси панталони.

Недоволни от прекаления артистизъм на тв водещия, зрителките, на които кафето им е приседнало при вида на космясалите крака на Сашо Кадиев, заляха с възмутителни коментари страницата на предаването във Фейсбук.

„Не мислите ли, че външният вид на Сашо вече е прекалена проява на лош вкус и обида към зрителите?!“, „Няма ли кой да каже на това момченце Кадиев, че да се появиш в този вид на екран, е неуважение“, беснеят дамите в социалната мрежа.

Критиките им са индиректно насочени и към самата телевизия, допуснала едно от най-разпознаваемите лица на медията да демонстрира неуважение към аудиторията на предаването.

„Моля Сашко да се преоблече. Това е телевизия и косматите му крака не са приятни за гледане. Ако е навън, да ходи както иска облечен, но това е неуважение към зрителя!“, „Тази сутрин най-много ме вълнува кой облича Александър Кадиев? Мисля, че трябва да има някакви естетични граници на артистизма му“, потресени са зрителите на предаването, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сериозни проблеми застигнаха Сашо Кадиев”

  1. Люба Микова

    юни 23. 2020

    Голяма работа, да си епилира краката ли? В тия сериозни времена,беше весело! Много интересно на каква възраст са обидените дами!!? Няма нищо Саше,давай напред!

Добавете коментар