Гръм в семейството на Лора Крумова

Гръм в семейството на Лора Крумова
5 (100%) 1 vote

Журналистката е разделена вече повече от месец с мъжа си

Мощен гръм развали хармонията в семейството на Лора Крумова.

Запознати издават, че тя е нарушена заради най-желания в момента телевизионен ерген – Николаос Цитиридис.

Лора Крумова

Журналистката е разделена вече повече от месец с мъжа си

Журналистката е разделена вече повече от месец с мъжа си Сотир и причина за това е по-младият й колега.
За да не докараме притеснение на бабата на 26-годишния грък, която следи всички клюки по негов адрес, бързаме да уточним, че тв водещият не е „разтури къща“. Той не е и страна в любовен триъгълник. Цялата драма е в това, че заради новата си работа Лора ще изкара без мъжа си почти цялото лято.

Преди няма и 3 месеца, Лора Крумова се уреди като заместник-главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. В момента тя е шефка на младия грък.

Лора Крумова се е отдала изцяло на новите си задължения. Всеки ден заедно с подчинените си се трудели върху съдържанието на предаването. Те са натоварени със задачата да намират гости и най-вече да измислят въпросите на водещия.

Тъй като все още не е минало нужното време на новата й служба, след което може да излезе в отпуск, Лора Крумова чакала с нетърпение предаването да излезе в лятна ваканция, за да се събере с мъжа си. Очаква се това да стане от 1 август, поне по тази схема бе разпускан екипа на шоуто-предшественик на Цитиридис в праймтайма на Би Ти Ви.

Не е тайна, че благоверният на Лора е ски-учител през зимните месеци, а през летните месеци се изнася на морето, където преподава на сърфисти. Още през май Сотир Марков се изнесъл на изток. В последните години и Лора месеци наред прекарваше с половинката си край морския бряг, но тогава обстоятелствата го позволяваха. Журналистката или бременееше с двете си деца, или пък бе в майчинство след раждането им.

Николаос Цитиридис бил много впечатлен от професионализма на Крумова. Тя на свой ред пък се гордее с дългогодишния й опит в телевизията. Лора с охота предавала своите умения в журналистиката на по-младия си колега, който само допреди няколко месеца се изявяваше в съвсем различна сфера – комедиантството, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар