Страшна трагедия разтърси семейството на Крисия Преглеждания: 18697

0
Оценете този post

По случая е образувано досъдебно производство

Страшна трагедия разтърси семейството на ангелогласната Крисия.

Запознати издават, че 51-годишният баща на Крисия Тодорова, която стана известна покрай участието си в „Шоуто на Слави“, е причинил смърт на пътя.
Марин Тодоров не успял да избегне мъжа, който пресичал шосето.

Крисия
Крисия с баща си (вдясно)

Бащата на сребърната финалистка от детската „Евровизия“ в Малта – Крисия, Марин Тодоров е блъснал човек на пътя Русе – Варна. Инцидентът се е случил в близост до шуменското село Струйно, а пешеходецът е загинал в произшествието. ПТП-то фигурира в бюлетина на ОДМВР от 8 юни т. г., но никой не направил връзка с Марин Тодоров.

Причина за това е фактът, че е написано, че шофьорът е от с. Близнаци в община Аврен, където в момента живее таткото на малката певица.
Марин Тодоров пътувал с черен „Мерцедес“ GL320 в района между село Струйно и пътен възел „Диамант“ до Белокопитово. Към 18.15 според официалното съобщение на МВР водачът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на движение. В резултат на превишената скорост ударил стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в активната пътна лента. Мъжът починал на място.

Марин Тодоров се е опитал да заблуди органите на реда

Според възстановката на събитията от фаталния понеделник, пешеходецът, който е от каолиновското село Климент забелязал седнали от другата страна на пътя хора. Помахал им и тръгнал да пресича, въпреки минаващите коли. Един автомобил успял да го избегне, втора кола след него бил „Мерцедесът“ на бащата на Крисия, който го ударил.

След произшествието Тодоров продължил. Имало обаче очевидци. Те подали сигнал за инцидента и от ОДМВР се свързали със собственика на „Мерцедеса“, обяснявайки му, че трябва да се върне. Марин Тодоров се върнал на местопроизшествието. Според запознати първоначалната му версия била, че щетите по автомобила му са от удар с колата пред него. Автомобилът обаче е установен и станало ясно, че няма никакво отношение към ПТП, а освен това няма и щети по колата.

Марин Тодоров е бил тестван за наличие на алкохол, пробата е била отрицателна. Самият той е правоспособен шофьор. Бил е задържан за 24 часа в полицейското управление в Шумен, като е образувано досъдебно производство по случая.

Крисия Тодорова стана известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов. Тя беше определена да представи България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови. Представянето им бе с песента „Планетата на децата“, като се класира на почетното второ място. Така те успяха да запишат най-доброто постижение на България в историята на конкурса, пише monitor.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.