Щерката на Хачо Бояджиев мина пред олтара с руснак (Вижте какво прави Мария-Луиза днес)

Гласувайте за статията

Наследничката на легендарния кинорежисьор живее в Москва и е оперна прима

Най-малката щерка на Хачо Бояджиев минала тайно под венчило с млад руснак. Самата тя съобщи новината в социалната мрежа , пускайки снимка на двамата, на която са се щракнали с пръстените.

Мария-Луиза се явява единственото законно родено дете на известния телевизионер и плейбой. Тя срещнала половинката си в руската столица, където се е установила от години. За зетя на Хачо не се знае почти нищо, освен, че е с руски произход.

Снимки: Ретро

Преди време певицата имаше връзка с наш известен рапър, с когото бе в продължение на две години, но после влюбените се разделиха. В Москва тя се издържа като артист на свободна практика като се изявява като оперна певица, модел и актриса и прави завидна кариера.

Мария-Луиза е плод на втория брак на Хачо Бояджиев с актрисата Елена Маркова.Той минава пред олтара с нея, след като тя се развежда с първия си съпруг. Оказва се, че тогава тя вече е забременяла от режисьора. За съжаление  влюбените се разделят само след 4 дни.

Говори се, че докато дъщеря му расте Хачо изобщо не се интересувал от Мария-Луиза. Издръжката си плащал редовно, но не я виждал често. Талантливата девойка израства с баба си, като прекарва времето си в артистичния й апартамент край Руския паметник.

Когато баща й умира тя не отива на погребението му нито пък приема съболезнования. След кончината на Хачо Бояджиев тя заявява, че не се интересува от наследството му. За него се знае, че е баща на 7 момичета от различни жени, предават от Ретро.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар