Синът на Георги Първанов празнува розова сватба (Вижте чаровната му половинка – Снимки)

0

Снахата на експрезидента е лекарка в Токуда, сина му работи в IT сектора

По-големият син на Георги Първанов и неговата чаровна половинка Цветанка празнуват 10 години от сватбата си. Владимир успя да съхрани личния си живот далече от светлините на прожекторите, докато баща му бе на „Дондуков” 2, че и след това.

Единствените снимки на съпругата му се появиха след сватбата. Когато папараците щракнаха младоженците. След това се заговори, че свекървата Зорка Първанова дала указания на снаха си да не говори пред медиите и така я скрила от общественото внимание.

Младото семейство празнива 10 г брак
Снимка: Ретро

В момента Цветанка работи като лекар нефролог в съответното отделение на болница „Токуда“. По-голямата част от стажа си обаче прекарала в отпуск по майчинство, а не в клиниката.

Цветанка Първанова
Снимка: Ретро

Първото дете на семейната двойка се появи само година след като се ожениха. Естествено сина им бе кръстен на дядо си Георги. Само след 4 години се роди и внучката на президента, която носи името Виктория.

Въпреки натовареното си ежедневие президентската снаха успява да балансира между лекарската си професия и домакинските задължения. Двамата с Владимир са здраво семейство. Той се изявява в IT сектора. За разлика от по-малкия си брат. Който има хотелиерски бизнес и също зарадва майка си и баща си с внук.

Владимир и Цветанка се запознават докато тя учи в Медицинския университет. Тогава Георги Първанов е държавен глава и не спира да се хвали, че снаха му е много умна, начетена и естествена жена. Според слуховете политика и жена му Зорка не се месели в живота на младите. Доказателство за това е, че до сега цялата президентска фамилия не е виждана в пълен съсства на семейна почивка, предават от retro.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.