Дженифър Лопес и Алекс Родригес се радват на нов член в семейството (Вижте тук)

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се радват на нов член в семейството сн. Инстаграм
0

Дженифър Лопес всяка сутрин си пише нещо от вчерашния ден, за което е благодарна

Отлагането на грандиозната сватба, която Дженифър Лопес и Алекс Родригес бяха планирали за това лято, разстрои двойката. Но те се опитват всеки ден да намират нещо хубаво, за което да се радват, без да се фокусират върху лошите неща.

Дженифър Лопес сподели, че един от новите й навици е всяка сутрин да си написва нещо от вчерашния ден, за което е благодарна. Семейството се справя с периода на изолация, като се възползва от възможността да прекарва пълноценно време в забавления и домашен уют.

Алекс и Джей Ло непрестанно споделят позитивни емоции от дните си със своите последователи в социалната мрежа Инстаграм. Сега те се похвалиха, че имат нов член на семейството. Двойката си взе малко кученце, което е вторият домашен любимец в техния дом.

„Изненадахме нашия Макс с малко куче, което вече е част от семейството ни и негов нов приятел. Толкова е сладко, но ни остава да решим едно – как да го кръстим? Имаме семеен дебат по темата, като се колебаем основно между две имена: Тайсън и Янки Дудъл. Кажете ни какво мислите!“, написа Алекс Родригес в мрежата.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се радват на нов член в семейството сн. Инстаграм
Дженифър Лопес и Алекс Родригес се радват на нов член в семейството сн. Инстаграм

Той сподели и снимка, на която с Дженифър пият червено вино и се наслаждават на следобед на открито. „Щастието е да съумееш да оцениш малките, простички моменти в живота“, пише Родригес, предават от eva.bg.

 

View this post on Instagram

 

Happiness is appreciating the simple moments in life ??

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.