Дони проговори: Свалих 44 кг, не съм болен!

Гласувайте за статията
Дони продължава да плаши с вида си, но твърди, че се чувства като младеж

Добрин Векилов-Дони призна, че е успял да свали рекордните 44 кг – пише в. „Уикенд“. По време на гостуването си в „Преди обед“ преди дни двамата с Нети коментираха драстичното му отслабване, което породи слухове за здравословното му състояние.

„Чувствам се много добре, свалих 44 кг, почти половината от теглото си“ – разкри музикантът, който днес тежи едва 50 кг. Въпреки че е слаб като вейка, той продължавал да линее, а в лице е заприличал на старец. Дони обаче успокои феновете си, че не е болен. Причината за драстичното му отслабване не е здравословен проблем, както мнозина си мислели, а увлечението му по източните учения и практики. Заради манията си по йогизма певецът си е наложил специален хранителен режим, основан изцяло на суровоядството.

Сега той ядял предимно необработени плодове и зеленчуци. Много рядко – веднъж в седмицата си позволявал някой зеленчук, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията му видимо го е състарила.

„Според мен болни са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с енергия, бодър съм, не се задъхвам. Показателите ми са като на 20-годишен младеж, дори лекарите са изненадани колко добре са ми органите“ – отсича Дони.

Дони твърди, че се чувства като младеж

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар