Константин се фука с нова придобивка (Вижте за какво даде 30 бона)

Константин се фука с нова придобивка (Вижте за какво даде 30 бона)
5 (100%) 1 vote

Кризата не е засегнала Константин

Чалгата изпадна в колапс по време на коронавирусната пандемия, но това не се отнася до Константин. Неотдавна певецът публично изохка, че заради затварянето на дискотеката му в Студентски град търпи колосални загуби. Но явно банковите авоари на поп фолк изпълнителя са толкова дебели, че трите месеца без работа в крайна сметка са се отразили на финансовото му положение на принципа „бълха го ухапала“.

От две седмици комшиите на Константин в „Бояна“ нямат спокойствие от камиони, които всеки ден по няколко пъти нарушават тишината в квартала. Тежкотоварните машини обхождат вилаета на богатите заради градежа на басейн в двора на чалга звездата. Миналата седмица работниците от фирмата, наета от Константин, изкопаха трапа. А в началото на тази няколко бетоновоза изляха бетона на съоръжението.

Според близки на поп фолк изпълнителя, той не е жалил средства за басейна. Изпълнителят на „Черна роза“ е известен като неспасяем бохем и дава мило и драго да му е густо на душицата, добавят те. Експерти коментират, че класическите бетонни басейни, какъвто е и този на чалга певеца, са една от най-предпочитаните опции за двора или градината.

Причината е, че предлагат забавления за голям брой хора. Те са лесни за поддръжка и могат да бъдат изградени във всякакви форми. Главният им недостатък спрямо останалите опции за градината е цената. Басейните от бетон са най-скъпите в сравнение с готовите такива.

Цена

Цената зависи от различни фактори, като размерите на басейна, сложността на формата, облицовката, видът на пречиствателната система, аксесоарите към басейна. Като педант на тема лукс и удобство, Константин е поръчал скъпарско изпълнение, за да е пълен рахатът на семейството му. Запознати издават, че за размера на басейна на звездата, разходите по изграждане с лекота може да достигнат до 30 бона, пише pik.bg.

Константин похарчи 30 бона за басейн сн. Фейсбук

Константин похарчи 30 бона за басейн сн. Фейсбук

Припомняме, че фамилията на Константин се радва на 7-звезден лукс в Боянския им дом. На последния етаж на къщата има джакузи, от което се вижда цяла София, а на първия етаж – СПА, фитнес център и сауна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Константин се фука с нова придобивка (Вижте за какво даде 30 бона)”

  1. Деница Димитрова от Враца

    авг. 18. 2020

    Чух, че има херния. Милия ми 🙂 Беше с моя приятелка на име Севда докато излизаше с лудата Райна. Още помня нощите с него. Да се оправя бързо. Сигурно помни приятеля ми и той е Коста като него. С него е луд купон. Бързо оздравяване, мили.
    https://images.app.goo.gl/icDBkcnFvZfSgrp66

Добавете коментар