Дони проговори за отслабването си (Болен ли е?)

Дони проговори за драстичното си отслабване, с което притесни феновете си сн. hotarena.net
0

Дони свалил фрапиращите 44 килограма със строг хранителен режим

Певецът, музикален продуцент, текстописец и композитор Добрин Векилов-Дони призна, че е успял да свали рекордните 44 килограма. По време на гостуването си в „Преди обед“ преди дни двамата с Нети коментираха драстичното му отслабване, което породи слухове за проблеми със здравословното му състояние.

„Чувствам се много добре. Свалих 44 килограма, почти половината от теглото ми“, разкри музикантът, който днес тежи едва 50 килограма. Въпреки че е слаб като вейка, той продължава да линее, а в лице е заприличал на старец. Дони обаче успокои загрижените за здравето му фенове, че не е болен.

Причината за драстичното му отслабване не е здравословен проблем, както мнозина си мислели, а увлечението му по по източните учения и практики. Заради манията си по йогизма, певецът си е  наложил специален хранителен режим, основан изцяло на суровоядството. Сега той ядял предимно необработени термично плодове и зеленчуци, пише „Уикенд“.

Много рядко – веднъж в седмицата, си позволявал някой зеленчук, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията на Дони по здравословния начин на живот видимо го състарила. Фотографите на вестник „Уикенд“ неведнъж са щракали кльощавия Дони и в столицата, и в много от морските ни курорти.

Всеки път 53-годишният музикант стряска минувачите с тънки като щеки крака, които обикновено обува във впити дънки, а те правят визията му още по-комична. Нелепо под залинялото тяло изглеждат и огромните обувки тип танк, с които Дони ходи неизменно в последните няколко години.

Дони проговори за драстичното си отслабване сн. hotarena.net
Дони проговори за драстичното си отслабване, с което притесни феновете си сн. hotarena.net

„Според мен, болни са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с енергия, бодър съм, не се задъхвам. Показателите ми са като на 20-годишен младеж, дори лекарите са изненадани колко добре са ми органите“, отсича съпругът на Нети за здравословното си състояние, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.