Задава се люта тв война за милиони наесен Преглеждания: 2786

Очертава се доста интересен нов сезон
0
Оценете този post

Очертава се доста интересен нов сезон

Няма никакво съмнение, че наесен зрителите ще станат свидетели на изключително люта тв война, която ще е безмилостна.

Тв войната за пореден път ще се води за рейтинг и милиони. Тя разбира се ще е между двете най-големи телевизии у нас – Нова тв и Би Ти Ви.
Най-печеливши от титаничния сблъсък би трябвало да са зрителите.

война
Очертава се доста интересен нов сезон

Както знаем пролетният телевизионен сезон приключи официално с финала на „Гласът на България“. А по време на лятната пауза Нова телевизия и bTV ще запълнят програмата с повторения на вече излъчвани шоута и сериали. Това става ясно от тиражирани в публичното пространство информации.

От началото на септември по Нова телевизия стартира вторият сезон на „Игри на волята“. Очакванията са той да предизвика всеобщото внимание на зрителите с новите предизвикателства, които ще предложи. Кандидатите за него се избират чрез онлайн платформа с над 200 психологически въпроса. Очаква се те да бъдат безкрайно любопитни. Техните имена ще станат ясни в края на лятото.

Битката ще е много ожесточена

Неотдавна пък, продуцентът на „Биг Брадър“ Нико Тупарев хвърли бомбата, че има вероятност риалитито да се завърне триумфално отново в ефир. Според него моментът е най-подходящ за снимане на формата в условия на пандемия от коронавирус, тъй като в Къщата участниците така или иначе живеят под пълна изолация.

Разбира се, конкуренция на „Игри на волята“ и „Биг Брадър“ ще прави шестия сезон на „Фермата“.
Кастингите за риалитито текат в момента. Наградният фонд за победителя отново ще е 100 хиляди лв. Иван и Андрей отново ще са дует и като продуценти, и като водещи на формата.

Очаква се от есента да тръгне и продължението на „Мастър шеф“. Заснемането на шоуто бе възпрепятствано по средата заради коронавируса. Тогава ще стане ясен и големият победител в шести сезон.
Подобна е и съдбата на сериала „Съни бийч“, който бе заснет преди три години, но започна да се излъчва едва през февруари тази година.

Тази есен зрителите нямат търпение да видят и юбилейния 10-ти сезон на хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“. Сериалът прикова вниманието на зрителите още от първия си епизод.
Сценаристите вече подготвят новите сюжетни линии, както и тези, които не можаха да се доразвият заради темата за коронавируса, която ги измести непредвидено в движение, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.