Дженифър Анистън и Брад Пит пак се разделиха (Актьорът се смрази с бившата си заради Анджелина)

Дженифър Анистън и Брад Пит пак се разделиха (Актьорът се смрази с бившата си заради Анджелина)
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън и Брад Пит отново скарани заради Анджелина

Дженифър Анистън и Брад Пит пак не си говорят, а затова има сериозна причина. Двойката е смразена, след като Анджелина Джоли отново хвърли сянка върху отношенията им. Приятели на актрисата издават, че тя е възлагала големи надежди отношенията между двамата този път да имат друг финал. Но Брад отново предпочел втората си съпруга, пред първата и това силно я наранило.

Вътрешен източник от обкръжението на двата твърди, че Брад отново е предал Дженифър заради Анджелина, пише „Closer UK“. Според изданието актьорът е бил в прекрасни отношения с първата си съпруга, докато не му се наложило да избира между нея и децата си. Анджелина не смятала, че Дженифър е добър пример, за да общуват децата й с първата съпруга на Брад, а и била доста наясно, че двамата не са просто приятели. Затова и поставила ултиматум на актьора — или тя, или бившата му. И Брад отново отстъпил пред натиска й.

Източникът твърди, че решението на Брад да прекрати приятелството си с Анистън било тежък удар за нея. Тя се надявала двамата да подобрят отношенията си, а може би дори и да имат общо бъдеще. Както е известно обаче, австралийска водеща е най-новата му изгора, а и наскоро сама намекна, че двамата са двойка. Друга дама, която претендира за връзка с Брад е актрисата Алия Шоукат, която наскоро бе замесена и в расистки скандал. Но всички с трепет очакваха голямото събиране на Брад и Анистън, което май няма да се случи.

„Дженифър вярваше, че с Брад са постигнали най-накрая напредък, но сега всичко може да се разпадне заради неговата връзка с Анджелина и децата“, заключава изворът.

Дженифър Анистън и Брад Пит отново скарани сн. You Tube

Дженифър Анистън и Брад Пит отново скарани сн. You Tube

Всъщност актрисата е обидена, че е предпочетена Анджелина пред нея самата. И затова смятала, че колежката й пак й е забила нож в гърба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар