Съветник на Тръмп потресе с разкрития: Опита се да купи изборите чрез Китай и „даде“ Финландия на Русия!

Гласувайте за статията

Бившият съветник на Доналд Тръмп потресе с разкрития за случващото се в Белия дом

Бившият съветник на Доналд Тръмп Джон Болтън, който отговаряше по въпросите за национална сигурност, направи потресаващи разкрития. Той публикува своите мемоари, в които говори и за „хаоса“ в Белия дом.

По думите му, американския държавен глава е създал такъв невероятен хаос във Вашингтон, че вероятно и четирима президенти след него няма да могат да го оправят. Политическото и културно невежество на Тръмп довело до такива скандали, че обикновените граждани са убедени, че става въпрос за някаква безумна фантастика.

В книгата си Болтън обвинява Тръмп, че се опитва да си купи втори мандат чрез Китай. Той лично помолил президента Ци Дзипин да купува американски гласове в негова подкрепа за предстоящите избори, в замяна на лични услуги. И не само към правителството в Пекин. На Дзипин, Тръмп обещава подкрепа за строежа на концлагери за мюсюлмански активисти.

Малко известно е, че Китай е подложил на преследване китайските уйгури заради религията и етническата им принадлежност. Какво се случва с тях не е ясно, но от думите на Болтън се разбира, че май идеите на Хитлер не са умрели, пише „Дейли мейл“. Потресаващите разкрития продължават с признания, че Тръмп е спрял лично разследване срещу турска банка по нареждане на Ердоган. Също така е „дал“ Финландия на Русия. Президентът бил убеден, че страната е руска провинция. И широко обсъждал този факт, докато не му обяснили, че става дума за суверенна страна. Но и тогава продължил да я счита за част от Руската федерация.

За нахлуването във Венецуела казвал, че страната принадлежи на САЩ и всъщност се радва на хаоса там. Нямал представа, че Британия има ядрено оръжие и подкрепил убийството на Хашоги от крал Салман, за да отклони вниманието от скандала с частните мейли на дъщеря си Иванка до световни политици.

Доналд Тръмп

Още една книга съсипва Доналд Тръмп сн. Уикипедия

От Белия дом вече отрекоха твърденията на Болтън. Разкрития му обаче са на път окончателно да сринат Тръмп за втория мандат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар