Нещо страшно се случи с принц Чарлз

Нещо страшно се случи с принц Чарлз
3.5 (70%) 4 votes

Той лично потвърди за проблема по време на първия публичен ангажимент на височайшето семейство

Нещо страшно се случи с бъдещия наследник на британския трон – принц Чарлз.

Запознати издават, че принц Чарлз е изгубил обонянието си в резултат на коронавируса. Бъдещият крал лично потвърди новината по време на първия публичен ангажимент на членовете на височайшето семейство.

принц Чарлз

Той лично потвърди за проблема по време на първия публичен ангажимент на височайшето семейство

Принц Чарлз и съпругата му Камила посетиха кралската болница в Глостършир. Те се срещнаха с част от медицинския екип, който ги приветства, следвайки стриктно протокола по безопасност. Принцът разкри за неприятните последици от боледуването си. Той сподели, че обонянието му изчезнало през март, когато се заразил и още не са се възстановили.

Срещата се проведе изцяло на открито, като всички спазваха двуметрова дистанция. Камила сподели, че едва миналата седмица се е срещнала с внуците си. Не е могла да ги прегърне все още, но се радва, че ги е видяла на живо със собствените си очи.

Междувременно Уилям посети центъра за бърза помощ „Кингс Лин“. Принцът разговаря със служителите за последиците от пандемията. Той им благодари за невероятната работа през последните няколко месеца. Центърът предлага спешни услуги на 6,2 милиона души в Източна Англия, покривайки 130 града, пише standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар