Петър Стойчев извади на показ кирливите ризи на Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Легендарният плувец не си пести критиките

Легендарният български плувец Петър Стойчев изкара на показ кирливите ризи на Би Ти Ви.

От началото на седмицата той е гост-коментатор в студиото на „Преди обед“. Прави впечатление, че Петър Стойчев изобщо не си поплюва. Използвайки тънкото си чувство за хумор той не спира да критикува Би Ти Ви.

Петър Стойчев

Легендарният плувец не си пести критиките

Във вторник сутрин плувецът изпържи домакините си, че икономисват разходи за гримьори, които би трябвало да разкрасяват участниците в предаването. Вчера пък Петър Стойчев намери кусур на първата частна медия.

Той разкритикува шапката, с която започват спортните новини по телевизията. Плувецът критикува неговия колега, който е включен в няколкосекундното видео.

„Искам да използвам случая, за да помоля колегите ви от спортния отдел – нека да сложат в шапката друг плувец, който да загребва доста по-правилно. Всеки един, който разбира от плуване, знае, че това не трябва да се прави така. Прави го доста смешно. Затова отправям една молба с усмивка към колегите от спортната емисия. Промяната ще бъде приета положително от всички плувци“, отсече Стойчев.

„Нито позицията на тялото му е правилна, нито на ръцете. Това е някакъв актьор, опитал се да имитира Майкъл Фелпс. Не само в моите очи, но и в очите на всички, които разбират от плуване“, разясни още титулуваният спортист.
Той добави, че се надява след забележката му от спортния отдел на Би Ти Ви да не премахнат изцяло плувците от шапката си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар