Иванка Тръмп и Мелания скарани? (И защо президентската щерка нарича мащехата си „портрет“?)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп и Мелания скарани?

Тиха война тлее между Иванка Тръмп и Мелания. Двете никога не са засичани заедно извън официални събития, но дори и тогава Тръмп сякаш се старае да ги държи разделени една от друга.

Според репортерката Мери Джордан от „Вашингтон поуст“, Мелания и Иванка открай време си съперничат. Въпреки че двете дами няма какво да делят, всяка от тях държи да доминира във влиянието си над Доналд.

Запознати със смразените им отношения коментират, че докато Тръмп не се кандидатирал за президент, Иванка и Мелания нямали особени проблеми помежду си. Напрежението се появило, когато пресата започнала да ги сравнява и след като щерката на президента се опитала да измести мащехата си от ролята на първа дама в Белия дом.

„Иванка се опита да завземе ролята на Мелания, но не й се отдаде тази възможност. Тръмп държеше съпругата му да е до него и тя го последва. Мелания може да е сдържана, но има наистина силен характер. И не отстъпва онова, което е нейно“, коментират запознати.

Първата дама на САЩ успя бързо да се наложи, а на Иванка й бе вменено да стои в сянка, когато мащехата й е до съпруга си. Любимата дъщеря на Тръмп се съобразява с протокола в Белия дом, а и двете почти никога не се засичат, дори и в резиденцията, пише „Дейли мейл“.

Иванка Тръмп и Мелания не се обичат особено сн. Flickr

Иванка Тръмп и Мелания не се обичат особено сн. Flickr

Оказва се обаче, че Иванка въпреки това от време на време насмешливо нарича Мелания „Портретът“. Причината била, че мащехата й винаги изглеждала като за снимка. „Тази жена във всеки един момент държи да е идеална. Жив портрет“, коментирала тя пред приближени. Другата причина било нежеланието на Мелания да говори, но пък за сметка на това винаги позирала пред камерите, а и извън тях. Мелания също не й оставала длъжна и я наричала „Принцесата“. Явно двете дами не са си особено близки и затова и стоят далеч една от друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар