Бомба: Светлана Гущерова чака второ дете, този път ще е момче! (виж тук)

Бомба: Светлана Гущерова чака второ дете, този път ще е момче! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова е бременна с второ дете!

Светлана Гущерова е бременна с второ дете. Тя ще дари мъжа си Християн Гущеров с още един наследник през есента. На Светлана засега не й личи много, въпреки че е в петия месец, и все още пази новината в тайна от суеверие.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова зачена отново, този път с момче

Освен това тя се притеснявала да не роди пак преждевременно. Защото дъщеря й Анелия Добромира проплака в началото на деветия месец през февруари миналата година, тежеше само 2,200кг и беше една седмица в кувьоз.

Първата й наследница е кръстена на свекървата Анелия и на свекъра й – Добромир Гущеров. Светлана пази като очите си първородното си дете и категорично отказва да го покаже пред хората, пише столичен вестник.

Любопитното е, че нейната лична астроложка Мира Кунева, с която Светлана се съветва за всички важни неща в живота си, й предрекла точно кога ще забременее с второ дете.

“Мира ми каза, че в края на миналата година или началото на тази вижда, че имам още едно бебе. Тя предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче.

Иначе винаги съм искала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от много години до нея и тя е предсказала важни неща в живота ми”, казва преди време Светлана Гущерова пред изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар