Рая Пеева за „Ягодова луна“: Явор не гледа интимните сцени! (Още разкрития)

Половинката на Рая Пеева Явор Бахаров пропуска интимните й сцени в "Ягодова луна" сн. nova.bg
0

Рая Пеева се надява „Ягодова луна“ да има и втори сезон

Рая Пеева гостува в студиото на „На кафе“. Там тя разказа за емоциите около снимките на сериала „Ягодова луна“. Героичната драма представи на зрителите както обичани актьори, така и нови имена, които те заобичаха.

Сред противоречивите персонажи в сериала беше журналистката Ирина Йорданова, в чийто образ влезе талантливата актриса Рая Пеева. „Много се надявам да има и втори сезон, за да можем да развием историята. Много хора ме поздравиха за достойното представяне на целия актьорски състав“, споделя тя.

Рая иска да снима, защото пандемията все още ограничава работата на актьорите, а на нея й се работи. Тя си спомня, че когато е отишла на кастинг са я избрали именно за ролята на амбициозната Ирина, която влиза в опасните схеми на Ангел Генчев (в ролята Христо Мутафчиев).

„Изключително интересна и интелигентна жена, така й я представих на кастинга. В началото започна с една много силна любов с Александър Сано, която обаче не продължи дълго. Много ми беше интересно. Радвам се, че работих с хора като Христо Мутафчев, Димо Алексиев, Деян Донков, Александър Сано, Стефка Янорова – достойни и добри български артисти, които трябва да се гледат. Научих много от тях. Целият забързан процес в снимането на сериал на мен лично ми помага много да уча. Помага ми за концентрацията“, споделя актрисата.

До преди работата им по „Ягодова луна“ Рая не се е срещала на терен с колежките си Радина Боршош и Любомира Башева. „Смятам, че  Любомира Башева е една от младите български актриси, които трябва да се следят“, развълнувано заявява тя.

За Явор Бахаров

Актрисата разкрива, че половинката й в живота – Явор Бахаров е харесал сериала, но винаги е пропускал интимни й сцени. От майка си Рая е получила градивна критика – това е едно от нещата, които тя обича в отношенията им. „Знам, че думите й са насочени към това аз да стана по-добра“, казва екранната Ирина.

Половинката на Рая Пеева Явор Бахаров пропуска интимните й сцени в "Ягодова луна" сн. nova.bg
Половинката на Рая Пеева Явор Бахаров пропуска интимните й сцени в „Ягодова луна“ сн. nova.bg

Рая споделя, че е изключително благодарна на сериала. „Благодарна съм, че сериала ме направи популярна. Случвало ми се е да ми подарят продукти в магазина или да ми откажат да ми дадат нещо, защото съм минала в „другия отбор“. Тогава обяснявам на хората, че аз не съм като героинята ми и това е роля“, с усмивка разказва актрисата, пише nova.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.