Ами сега? Хванаха доц. Ангел Кунчев в крачка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Той се оправдава, че почивката била платена миналата година

По всичко личи, че главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев е на принципа не ме гледайте какво правя, а слушайте какво говоря.

Вчера сутринта доц. Ангел Кунчев е бил засечен на границата ни с южната съседка Гърция, съобщава електронното издание „Зов нюз“.

доц. Ангел Кунчев

Той се оправдава, че почивката била платена миналата година
Снимки: „Зов нюз“

В спортно-елегантен стил и доц. Ангел Кунчев бил сред чакащите да преминат през граничните контролно-пропускателни постове.
Видно е, че и доц. Кунчев като много други българи пренебрегна призивите на министър Ангелкова и премиера Борисов.

Очевидно и главният държавен здравен инспектор с нетърпение е чакал гръцките си колеги да отворят границите, за да отскочи до там, посочва медията.
„Зов нюз“ публикуват и снимки за които от редакцията обясняват, че са получени от читатели. Те разбира се задават и въпроса: „Защо доц. Кунчев не е избрал българското Черноморие, което е и по-чисто, а и рибата е по-прясна от гръцката?“

„Да, тук съм (в Гърция, б.р.) на 4-дневна почивка, платена миналата година. Мисля, че това е личен живот“, коментира доц. Ангел Кунчев пред „Монитор“, пише standartnews.com.

Със сигурност тази случка поражда редица въпроси у обществото, които обаче едва ли ще получат еднозначен отговор от някой, който да понесе и отговорността за казаното след това.
Оставяме на всеки от вас да си отговори сам на въпросите, които не му дават мира.

доц. Ангел Кунчев доц. Ангел Кунчев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар