Антон Радичев го закъса много здраво

Гласувайте за статията

Актьорът вече е със запорирана пенсия

Актьорът Антон Радичев го закъса много здраво. При това далеч не е за първи път причина за проблемите и главоболията му да е до болка познатата му „Топлофикация“.

Любимият комик, когото често наричат Баба Тонка, вече е със запорирана пенсия. Сметката на Антон Радичев е блокирана след скорошно излязло решение на съда за дълг към „Топлофикация“ в размер на 4000 лв. Като се начислят и лихвите, сумата възлиза на стойност около 6000 лв.

Антон Радичев

Актьорът вече е със запорирана пенсия

Актьорът разбира се, обжалва решението на съда, сигурен, че ще му върнат парите.
Припомняме, че преди малко повече от година звездата на Народния театър успя да осъди енергийното дружество по друг казус и дори му върнаха 800 лв. Освен това му била върната и цялата сума за адвокатски разходи, която пръснал по време на процеса.

„Истинско чудо! Оказа се, че от „Топлофикация“ са закъснели и е тяхна грешката. Имам много добър адвокат, който сега продължава и с други подобни дела. Скоро ми предстои още един процес за моя апартамент, в който живея, защото върнатите пари са от наследствено жилище на майка ни.

Повечето време живея при жена ми Еми и моя дом не го ползвам. Пишат ми сметки, въпреки че съм изключил парното. Е, ходя от време на време да го наглеждам“, споделя актьорът пред изданието.

Както е известно в кашата с банковите задължения го забърка бившият му зет Богомил Грозев. Докато новинарят все още живееше с дъщерята на Антон Радичев, от която има дете, актьорът решил да им помогне да построят своя къща. Така той изтеглил кредит на свое име, като заложил собственото си жилище.

След раздялата Грозев уверявал, че ще бъде коректен и сам ще погасява вноските. Той обещал и че ще прехвърли кредита на свое име. Това обаче така и не се е случило до този момент, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар