Принц Хари и Меган Маркъл са стрували скъпо на данъкоплатците в Канада (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл плащат по 7 хиляди лири на ден за охрана в Калифорния?

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са стрували скъпо на данъкоплатците в Канада. След безкрайни спекулации стана ясно какви са разходите по охрана на херцога и херцогинята на Съсекс там. Меган и Хари са стрували над 40 хиляди щатски долара на местните данъкоплатци, предадоха от „Дейли Мейл“.

Изданието се позовава на данни от Канадската федерация на данъкоплатците. В тази сума обаче не влизат заплатите на полицаите. Тя покрива само допълнителните разходи като извънредно работно време, пътни разноски и храна. Твърди се, че Меган Маркъл и принц Хари са били охранявани от канадските служби до 14-ти март.

Сметки

Откакто се преместиха в САЩ, фокусът е върху това как херцогът и херцогинята на Съсекс си плащат за охраната в Калифорния. Първоначално се смяташе, че не друг, а принц Чарлз е този, който покрива част от сметките на сина си и неговото семейство. От предполагаемата сума от 4 милиона лири годишно, бъдещият крал плащал половината.

Анонимни приятели на Меган Маркъл и принц Хари обаче твърдят, че херцогът и херцогинята на Съсекс сами си плащат таксите. Президентът Доналд Тръмп категорично заяви още с пристигането на Хари и съпругата му в страната, че американските данъкоплатци няма да помогнат финансово.

Принц Хари и Меган Маркъл са стрували скъпо на данъкоплатците в Канада сн. YouTube

Принц Хари и Меган Маркъл са стрували скъпо на данъкоплатците в Канада сн. YouTube

Слуховете за това кой плаща охраната на Меган Маркъл и принц Хари варират. Някой твърдят, че по време на престоя си в имението за 18 милиона долара на Тайлър Пери те са пазени от неговите бодигардове. Други казват, че херцогът и херцогинята на Съсекс са наели частна фирма, която се е грижила за охраната и на други известни личности. Услугите на тази фирма са ползвали Джеф Безос и Том Ханкс, а таксата за охрана е 7 хиляди лири на ден, предават от standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар