Лайза Минели се превърна във втора майка за принц Хари!

Лайза Минели се превърна във втора майка за принц Хари!
5 (100%) 1 vote

Принц Хари чувства Лайза Минели като своя майка!

Принц Хари и Меган Маркъл вече няколко месеца живеят в САЩ. И ако херцогинята на Съсекс се чувства там като у дома си, тъй като там тя е прекарала своето детство, то за съпруга й това съвсем не е лесно. Тъй като той отиде до другия край на света заради нея и си е истинско изпитание.

принц Хари

Принц Хари изключително близък с Лайза Минели

Много източници на различни издания и кралски експерти са уверени, че Хари тъгува за Великобритания. И дори е готов да отмени „Мегзит“ и да се върне към познатия живот под покровителството на Бъкингамския дворец.

В Лос Анджелис, където сега са съпрузите в разкошното имение на Тайлър Пери, двамата търсят сродни души, с които да могат да общуват откровено.

Съвсем скоро стана ясно, че принц Хари се наслаждава на компанията на певицата Адел, но не е сигурно, че това приятелство се е понравило особено на Маркъл.

Според „The Sun“ Хари е започнал да общува и с Лайза Минели. За него 74-годишната актриса е била като родна майка.

„За Хари заминаването от Великобритания за Лос Анджелис е доста сложен период. Заради карантината той не успя да си стъпи на краката.

Лайза му е протегнала ръка за помощ, защото тя била добра позната на принцеса Даяна и счела за свой дълг да предложи своята подкрепа на нейния син“, цитира източник, близък до звездите „The Sun“.

Лайза Минели прекрасно познава цената на славата. Тя може да научи Хари и Меган правилно да общуват с папараците.

Освен това, актрисата може да сподели и своя богат опит в работата на театралната сцена и киното на херцогинята на Съсекс, която мечтае за кариера в Холивуд.

Лайза Минели познавала добре принцеса Даяна по време на един от нейните концерти. „За мен бе щастие да наричам лейди Ди своя приятелка“, неведнъж е заявявала тя.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар