Принц Хари чувства Лайза Минели като своя майка!

Принц Хари и Меган Маркъл вече няколко месеца живеят в САЩ. И ако херцогинята на Съсекс се чувства там като у дома си, тъй като там тя е прекарала своето детство, то за съпруга й това съвсем не е лесно. Тъй като той отиде до другия край на света заради нея и си е истинско изпитание. [caption id="attachment_631940" align="aligncenter" width="300"]принц Хари Принц Хари изключително близък с Лайза Минели[/caption] Много източници на различни издания и кралски експерти са уверени, че Хари тъгува за Великобритания. И дори е готов да отмени „Мегзит“ и да се върне към познатия живот под покровителството на Бъкингамския дворец. В Лос Анджелис, където сега са съпрузите в разкошното имение на Тайлър Пери, двамата търсят сродни души, с които да могат да общуват откровено. Съвсем скоро стана ясно, че принц Хари се наслаждава на компанията на певицата Адел, но не е сигурно, че това приятелство се е понравило особено на Маркъл. Според „The Sun“ Хари е започнал да общува и с Лайза Минели. За него 74-годишната актриса е била като родна майка. „За Хари заминаването от Великобритания за Лос Анджелис е доста сложен период. Заради карантината той не успя да си стъпи на краката.

Лайза му е протегнала ръка за помощ, защото тя била добра позната на принцеса Даяна и счела за свой дълг да предложи своята подкрепа на нейния син“, цитира източник, близък до звездите „The Sun“.

Лайза Минели прекрасно познава цената на славата. Тя може да научи Хари и Меган правилно да общуват с папараците. Освен това, актрисата може да сподели и своя богат опит в работата на театралната сцена и киното на херцогинята на Съсекс, която мечтае за кариера в Холивуд. Лайза Минели познавала добре принцеса Даяна по време на един от нейните концерти. „За мен бе щастие да наричам лейди Ди своя приятелка“, неведнъж е заявявала тя. Източник: tialoto