Щерката на Дарина Павлова втрещи социалните мрежи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Очевидно Паола е преминала през деветте кръга на ада

Наследницата на Дарина Павлова и покойния Илия Павлов – Паола, втрещи социалните мрежи.

Дъщерята на Дарина Павлова пусна снимка, на която е така, както майка я е родила.

Дарина Павлова

Очевидно Паола е преминала през деветте кръга на ада

28-годишната Паола се снимала по този начин, за да привлече общественото внимание към здравословния проблем, с който се бори от години. Още в ранна тийнейджърска възраст Паола установява, че страда от хронично доброкачествено заболяване на яйчниците – ендометриоза. С него тя продължава да се бори и до днес.

„Ето какво не виждате на тази снимка. Случаят, когато ми срязаха окото, защото не успях да се преборя с пет очни инфекции за една година. Случаят, когато ми отрязаха сливиците, защото постоянно се инфектираха. В тях намериха части от зъби. Случаят, когато едва не умрях заради алергия. Случаят, в който ми махнаха полипите от вътрешността на матката…“, разказва Паола.

Очевидно щерката на Дарина Павлова и Илия Павлов, е преминала през деветте кръга на ада.
Паола, която отдавна живее в Америка, е на мнение, че медитацията и положителните мисли са в състояние да допринесат за лечението на болестта. Самата тя е инструктор по йога, към която се насочва по идея на майка ѝ, след като спира да се занимава с танци.

Припомняме, че в началото на годината Паола се сгоди за колумбийския си приятел Даниел. Двамата от години правят опити да станат родители, но все още безуспешно, пише show.blitz.bg.

Дарина Павлова

Паола с годеника си

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар