Виктория Бекъм: Тесните дрехи са знак за несигурност! (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм вече няма какво да доказа на света

Виктория Бекъм се разходи назад в години и си спомни за стила си по времето, в което беше в групата „Spice Girls“. Тя говори пред студентите, завършили дизайн по време на абитуриентската седмица и разкри дали някога се е чувствала объркана от начина си на обличане.

„Когато бях певица, имах стилист, но в личния си живот разчитам само на себе си“, казва г-жа Бекъм. Тя добавя, че преди е носила рокли с корсети и все още някои от тях са в гардероба й, но вече залага на по-отпуснати дрехи и тоалети. „Гледайки назад, смятам, че носенето на твърде тесни дрехи е било знак за несигурност“.

Сега обаче Виктория няма какво да доказва на света и признава, че с годините самочувствието й постепенно се натрупва и я кара да върви с високо вдигната глава. „Знам какво ми отива, знам в какво изглеждам добре и кое ме прави уверена“, казва дизайнерката.

Изолация

Междувременно звездата се премести в дома си в Котсуолд, където прекарва изолацията заедно със съпруга си Дейвид Бекъм и три от четирите им деца – Ромео, Круз и Харпър. Докато Харпър е задължена да носи ученическата си униформа у дома, момчетата имат по-свободен избор на дрехи за вкъщи.

Виктория казва, че е искала да си почине по време на карантината, но не е успяла. Тя всеки ден става рано, за да спортува. След това се облича в комфортни дрехи и започва работа. „Слагам чифт стари дънки, тениска или суитшърт. Искам да ми е удобно“. Виктория добавя, че често излиза на разходки и единствените обувки, които носи са маратонки.

Според Виктория Бекъм тесните дрехи са знак за несигурност сн. Инстаграм

Според Виктория Бекъм тесните дрехи са знак за несигурност сн. Инстаграм

Въпреки че се наслаждава на времето, прекарано със семейство, г-жа Бекъм с нетърпение очаква да се върне на работното си място в Лондон и да обядва с приятелите си. „Сега е много лесно да се работи от разстояние, но в определен момент трябва да се пипнат тези дрехи“. Дизайнерката добавя, че е благодарна за почивка, но е време да се завърне към социалния живот, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар