Извънредно! Сашо Кадиев катастрофира

Гласувайте за статията

Новината съобщи екранната му партньорка Деси Стоянова

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, е претърпял катастрофа.

Инцидентът се е случил по-рано днес на път за телевизията. Това съобщи в ефир партньорката на актьора в студиото – Деси Стоянова.

Сашо Кадиев

Новината съобщи екранната му партньорка Деси Стоянова

След два месеца, през които бяха разделени като екранна двойка, в понеделник Деси Стоянова и Сашо Кадиев отново се събраха. Тази сутрин обаче той за пореден път не се появи навреме на работното си място.

„Сашо Кадиев е участник в катастрофа. В момента чака КАТ, за да се оформи документално случката“, съобщи Стоянова.

Плувецът Петър Стойчев, който е седмичен коментатор, къде на шега, къде на сериозно вмести, че Кадиев не е много добър зад волана: „Ако имаше повече желание да се научи да управлява безопасно автомобила, щеше да намали до минимум тези ситуации като днешната. Но да му пожелаем такива неща повече да не му се случват“.

Водещата добави, че колегата й не е пострадал, няма и други пострадали в пътно-транспортното произшествие. „Има само материални щети, това е по-добрият вариант“, уточни Деси Стоянова.

20 минути след началото на ефира Сашо Кадиев се появи в студиото. Той бе видимо притеснен и разтревожен. Екипът прекъсна предаването с реклами, за да успокои водещия.

Естествено, в типичния си стил, синът на Катерина Евро обърна ПТП-то на майтап. Той дори поиска от колегите си първа помощ да му окаже не кой да е, а е д-р Неделя Щонова: „Викнете, д-р Щонова! Да носи антидепресанти и коктейли!“.

След рекламите Кадиев обясни какво точно се е случило. Другият участник в катастрофата е бил тежкотоварен камион. Инцидентът е станал на слизане от околовръстното на София към бул. „България“.

Водачът на камиона – възрастен човек, буквално избутал колата на Кадиев от пътя.
„Щетите са отстрани на колата ми. Аз го навиках, мислех, че иска да ме сгази. А той пък като се просълзи… Първо извикахме КАТ, после ги отказахме“, разясни катастрофата Кадиев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар