Галин шокира: Обяви, че си търси русо гадже с големи бомби! (виж тук)

Гласувайте за статията

Галин обяви, че си търси русо гадже с големи бомби!

Руса хубавица с пищно деколте има най-голям шанс да спечели вниманието на фолк певеца Галин. Младият изпълнител обяви списък с критериите, на които трябва да отговарят дамите на сърцето му, но той се оказа доста оскъден.

Галин

Галин си търси руса с големи моцарели

Изпълнителят си търси пищна мадама, която да застане до него в живота. Галин е един от малкото изпълнители, които нямат сериозни половинки, а кариерата му определено не помага за утвърждаването на сериозните връзки.

От години обаче се коментира, че любимеца на тийнейджърките си пада по мъже. Преди време дори го обвързваха с мебелен бос, който споносрираше кариерата му.

Певецът наскоро обяви част от критериите, по които си избира половинка. Изненадващо годините и интелекта на бъдещата му приятелка не са водещи, но за сметка на това външния й вид определено има голямо значение.

Кандидат-приятелките на певеца задължително трябва да са руси и е желателно да са със сравнително голяма гръдна обиколка.

Самият музикант споделя, че списъкът с изисквания донякъде е шега, а причината да не си намери досега половинка, е много по-различна. „Просто не съм открил истинската любов. Затова съм без гадже”, признава той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар