Светлана Гущерова свали дрехи за пръв път след сватбата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова се разхвърли за първи път след сватбата си!

Светлана Гущерова подпали социалните мрежи с гореща снимка. Сексапилната моделка захвърли всякакви задръжки и се пусна от спалнята. Пикантният фотос подсказва, че под белия юрган Гущерова е само по парфюм.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова се съблече за пръв път, откакто е омъжена за Хриси

От локацията към кадъра се подразбра още, че това не е семейното й ложе, а спалня в някой от апартаментите в гранд хотел „Свети Влас“.

Какво е отвело там Гущерова и на българското Черноморие ли е решила да изкара лятната си почивка, питат се последователите й в Инстаграм.

По-скоро, зад разголената снимка без каквото и да било спално бельо или пък пижама, е законспирирано нещо ново, с което Гущерова се е захванала. Поне това се внушава от текста, придружаваш фотоса:

„Има идеи, които се раждат спонтанно, но дълго време те карат да се чувстваш щастлива. Скоро ще ви споделя как превърнах една идея в моя осъществена мечта“.

Това е първият по-смел кадър на бившата плеймейтка, откакто се омъжи за Християн Гущеров. Затова и последователите й в Инстаграм останаха видимо изненадани от разголването на Светлана.

Но явно до няколко дни ще се разбере какво е продиктувало композицията на снимката.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар