Кучето на Любо Нейков – мъник, но лае като мутра! (виж тук)

Гласувайте за статията

Кучето на Любо Нейков лае като мутра!

Нов член на семейството влиза в дома на актьора Любо Нейков. Актьорът има нов домашен любимец – йоркширски териер от женски пол, който вече е спечелил сърцата на всички в домакинството.

Любо Нейков

Любо Нейков си има нов любимец

За новото дребосъче у дома, актьорът сам се похвали в социалните мрежи. И дори сподели снимки с кутрето. С типичния си хумор той написа и кратко послание към кадър:
„Лабрадор е, но още не знае”, цитират от „България днес”.

Под пожеланията около снимката на новия фамилен член, Нейков отговаря „Истински бодигард! И лае като мутра”. А според запознати малкото е подарък за дъщерята на актьора Анна.

Жената до артиста Гинка, също споделя кадър с новия любимец, който носи името Лори. На снимката териерът е облечен с кучешка жилетчица и изглежда много симпатичен.

Семейството и преди е гледало домашни животни. Предишното им куче се казваше Чарли и живееше при родителите на Нейков в къщата им в Червен бряг.

Нейков и съпругата му са много привързани към момиченцето си и се стараят да я глезят всякак. И дори й подариха куче, с което я зарадваха още повече.

8-годишната Анна учи в столичния френски лицей, защото Нейков много държи на доброто образование. И за да може дъщеря му да упражнява френския си, всяко лято семейството посещава и Френската ривиера, където младата госпожица се чувства почти като у дома си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар