Племенницата на Доналд Тръмп го съсипа (Изнася неизвестни факти за живота му в книга)

Гласувайте за статията

Племенницата на Доналд Тръмп вади скандални факти за живота му

Племенницата на Доналд Тръмп буквално ще съсипе президентската му кампания за втори мандат. Мери Тръмп, която вече е на 55 години, реши да напише книга. И да разкрие „мъчителни и скандални“ истории от живота му. И някои крайно неприятни факти за него.

За семейството на Тръмп винаги се е говорело много. Но той успя да фокусира вниманието на обществото върху браковете и децата си. Оказа се, че има много повече. И останалите членове на фамилията не са никак очаровани от известния си брат и чичо. Сестра му, Мариана Тръмп Бари, която е на 83 години и е федерален съдия в пенсия, изобщо не одобрява управлението му. Мери разкрива в книгата си още, че Тръмп и баща му Фред Тръмп-старши, са допринесли за смъртта на по-големия му брат — Фред-младши.  Мъжът умира през 1981 година, само на 42. По думите й, те двамата отказали да му помогнат и така умишлено го подтикнали към смъртта.

Мери, която е дипломиран терапевт по клинична психология, разкрива, че преди години е предала тайно документите за данъчните измами на Тръмп на „Ню Йорк Таймс“. Днес, пред „The Daily Beast“, тя разкрива още скандални факти от живота на фамилията.

Мери е в конфликт с чичо си от 20 години. Тогава Фред Тръмп-старши оставя много малка част от състоянието си от 420 милиона долара на внуците си от — Фред-младши. По думите на Мери, чичовците и лелите й — Робърт, Елизабет, Мариана и Доналд са придобили дяловете си чрез „измама и неоправдано влияние“.

Племенницата на Тръмп пуска книга за живота му сн. You Tube

Племенницата на Тръмп пуска книга за живота му сн. You Tube

По думите й, Доналд и баща му, тласкат нейния баща към алкохолизма, с постоянния си тормоз върху него относно семейния бизнес. „Той не беше подходящ за този пост и не го искаше. Те постоянно му вменяваха вина, докато той не се пропи и не умря“, огорчена е Мери. Тя обещава да разкрие още скандални факти в книгата си. И казва, че най-лошото за Доналд тепърва предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар