Очаква ли се възход, въпреки регистрираните спадове на биткойна?

[caption id="attachment_631744" align="aligncenter" width="300"]Експертите с прогноза за цената на биткойна Експертите с прогноза за цената на биткойна[/caption]

Експертът Майкъл ван де Поп сподели сподели мнението си за движението в цената на биткойна.

 Според него са налични две ключови нива, чрез които може да се избегне по-сериозен ценови спад при криптовалутата.

Анализаторът предполага, че цената на биткойна ще открие подкрепа, достигайки месечното си дъно, при стойност малко над 9,05 долара.

Поп допълва, че ако Биткойн се задържи на това ниво, то възходът му до над 9,500 долара, ще изглежда като далеч по-вероятен сценарий.

Той поясно, че ако криптовалутата падне под 8,800 долара, това трябва да се тълкува като признак, че мечките пак са доминантната сила на пазара. Въпреки очевидната нерешителност, според експертът графиката на валутата не изглежда никак зле в момента. Джими Сонг изрази мнение, че настоящата фаза е удобна за купувачите. Според него сега е моментът за купуване на дъното. Експертът пише, че биткойн е в акумулация от началото на този месец и към текущия момент все още се намира в тази фаза. Според него, фактът че този период е продължил 90 дни, доказва единствено, че следващият ход на биткойн ще е много силен, пише cryptodnes.bg.