Слави Трифонов отново закъса със здравето

Гласувайте за статията

Слави Трифонов отново закъса със здравето

Очевидно Слави Трифонов изглежда добре, само когато е на екран и за зрителите остават в тайна тежките му здравословни проблеми.

Истината е, че през последните години здравословното му състояние никак не се е подобрило. Шоуменът не може да се движи без патерици.

Само преди дни той бе заснет от папараците, докато влиза в сградата на телевизията си. От изражението на лицето му става ясно, че той изпитва силна болка от всяка крачка.

За учиндолеца вече е невъзможно да управлява сам личния си автомобил. Той ползва услугите на професионален шофьор, за да стигне до работното си място, пише „Уикенд“.

В миналото Слави Трифонов обожаваше да шофира мощния си джип. Но сега това е невъзможно за него. Още един здравословен проблем му пречи да седне зад волана. Силно влошеното му зрение също не позволява да шофира.

Шоуменът е променил и регистрационния номер на автомобила си, за да не се набива на очи, преминавайки през столичните улици с ескорта си.

Така рискът папараците да ги забележат е значително по-нисък. Също така е по-малка и вероятността да му спретнат атентат – нещо, от което той много се страхува.

Ако се вярва на слуховете, известният шоумен страда и от множествена склероза. Но причината за ставните му проблеми, е тежка фрактура, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар