Защо Ани Салич крие първия си брак?

Защо Ани Салич крие първия си брак?
5 (100%) 3 votes
Журналистката Ани Салич никога не говори за първия си брак

Когато правила първите си стъпки в телевизията, Ани се представяла с фамилията Златанова – помнят паметливи нейни колеги. Вестник „Уикенд“ разкрива, че тогава журналистката била на 26 години и се трудела като репортерка и водеща на собствено публицистично предаване „В сърцето на София“ по Нова тв. Тя избягвала да споделя личния си живот и единствено най-близките й били посветени в нейната тайна.

Единственото, което се знаело за първия й мъж, било, че е строителен предприемач. Бракът им обаче бил съвсем кратък – по-малко от 2 години, тъй като амбициозната Ани мечтаела за телевизионна кариера, а не да бъде прилежна домакиня вкъщи. Именно работата я събрала с нейния съпруг №2 Бранко Салич, който бил технически директор на телевизията по онова време.

Двамата се оженили през 1999 г., а години по-късно последва и раздялата им. 3 години след раздялата бившият мъж на Ани Салич – 61-годишният Бранко най-после проговори за развода им. Той сподели, че двамата не са съумели да съхранят уважението помежду си, а той все още е наранен от развода, иницииран от новинарката. Бранко често публикува в социалните мрежи излиянията си, които недвусмислено са насочени към майката на двете му деца Ани, която и досега се изписва с фамилията му в новинарските емисии, но вече по лична карта е с моминското си име Валеова.

Ани Салич все още се представя с фамилията на втория си мъж Бранко

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар