Радина Червенова изплака

Гласувайте за статията

Категорична е, че прави това за последен път

Бившата водеща от Българската национална телевизия – Радина Червенова, изплака.

Припомняме, че само до преди няколко месеца положението между Радина Червенова и Коко Каменаров изглеждаше повече от отчаяно. В крайна сметка двамата все пак успяха да спасят връзката си от разпад.

Радина Червенова

Категорична е, че прави това за последен път

Бохемските изцепки на Каменаров доведоха до това той да заживее с друга жена. Това принуди Радина Червенова да се махне от общото им жилище и да се отдалечи. Тя замина чак в Швейцария при дъщеря си.

В началото на годината стана ясно, че дългогодишните звезди на БНТ преживяват катаклизми в брака си. Бившият генерален директор на телевизията-майка имаше нова жена в живота си, заради която се разделиха с Радина.
Новата сърдечна тръпка на Коко бе известна бизнес дама, която има 5-годишен син от предишна връзка. Става въпрос за Михаела Калайджиева – близначката на Гергана Паси.

През 2014 г., тя роди син на известния бизнесмен Борислав Дионисиев. Двамата с Коко заживяха на семейни начала. Според слуховете, двамата се познавали отдавна, но любовта им пламнала преди година, пише „Уикенд“.

Преди 2 години пък Радина Червенова внезапно слезе от екран, за да се лекува от рак на гърдата. След това тя освободи щата си на „Сан Стефано” 29. Раздели с държавната телевизия малко след като мъжът й напусна директорския пост. Каменаров освободи стола заради шофиране в нетрезво състояние, заради което получи условна присъда.

Ще успеят ли този път?

След удара, който й нанесе съпругът й, дългогодишната водеща на „По света и у нас” се установи да живее в Швейцария. В страната на шоколадите е устроена най-голямата й дъщеря Десислава. В Швейцария бившата тв звезда най-накрая имала възможност да е близо до 5-годишното си внуче.

Заедно Каменарови отглеждаха общо 4 деца. Двете пораснали отрочета на Радина от първия й брак, както и щерката на Коко Каменаров от бившата му съпруга Камелия Станчева, вече са граждани на света. Четирите деца в семейството са се пръснали по света между Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, е в дома им.

Доведените деца били изключително близки с втория си баща и за миг не забравяли кой ги е възпитал. Те обаче охладнели към него щом разбрали как е наранил жената, която ги е отгледала.
Радина е категорична, че за последен път прощава изневерите на съпруга си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар